Catalogus voorjaar 2015

Ook zo benieuwd waar wij allemaal mee bezig zijn? Lees dan hier ons nieuwste Snor magazine over de Wereld van Snor, het succes van het Snorfestival en andere opkomende evenementen en over onze voorjaarssproducten.

 
Lees meer...

Snorrige video's

Dat we geweldige boeken uitgeven wist je natuurlijk al. Maar dat er aan die boeken vaak mooie 'making of' filmpjes zijn verbonden, is vast nog nieuw. Daarom hebben wij een prachtig Snor-youtube kanaal waar al onze inspirerende filmpjes in een handomdraai te vinden zijn. Naast 'making of' video's kun je ook zien hoe Snor de wereld verovert, zijn er leuke DIY filmpjes verzameld en kun je de clips uit de muziekblog bekijken.
Lees meer...

Blog de Wereld van Snor

Vanaf nu hoef je nooit meer zonder een dagelijkse portie Snor, want iedere dag (!) posten de Snorren iets leuks, interessants, vrolijks, handigs en/of nieuws op de blog de Wereld van Snor. Met medewerking van gastbloggers als Elsbeth Teeling, Gerard Janssen, Yvestown en Caroline Ellerbeck. Razende reporter Floor Roelvink vertelt je waar je in de weekenden wezen moet, iedere woensdag een knutsel DIY, en iedere vrijdag een borrelhap.
Lees meer...

Facebook


Lees meer...

Nieuwsbrief

Op de hoogte gehouden worden? Abonneer je op de nieuwsbrief!
 

naam: email:

 
 

Facebook

winkelmandje

leeg mandje

Vlaamse pers?

Ben je van de Vlaamse pers en wil je meer informatie of beeldmateriaal? Dan kun je Elien Delaere van Van Halewyck benaderen. Stuur haar een mailtje elien@vanhalewyck.be of bel haar eens op +32 (0)16 46 84 81.