Boekpresentatie 21 september

We hebben groot nieuws! Uitgeverij Snor wordt Snor, zonder 'uitgeverij'. En daar hebben we een hele wereld bij gemaakt die we je zondag 21 september tijdens onze boekpresentatie graag willen laten zien. Op één van de leukste plekken van Nederland - kampeerterrein de Lievelinge in Vuren - zullen we je introduceren in de Wereld van Snor, waarbij we al onze nieuwe boeken zullen lanceren. Daarnaast worden er ook workshops gegeven en is er een bloggersmarkt aanwezig. Kom dat zien, kom dat zien!
Lees meer...

De wereld van Snor

Vanaf 1 september starten we met De wereld van Snor. Dit wordt onze nieuwe website dat zowel als webshop als blog en als bron van inspiratie zal dienen. Iedere dag plaatsen we een tip om je leven leuker en makkelijker te maken. Van een soeprecept, tot een DIY-patroon, tot een quote om je te laten glimlachen. Met de wereld van Snor hoef je nooit meer wat te missen.
Lees meer...

Alles inmaken

Het tuinierseizoen is begonnen; in stad en land wordt er in aarde en potgrond gewroet om bloemen te laten bloeien en groente te laten groeien. Met een beetje geluk zit je straks met mandenvol kruid, groente en fruit. En dan? Dan kun dat inmaken natuurlijk! Klik hier om de bijzondere Muntpesto te maken uit Zelf Ingemaakt.
Lees meer...

Snorgidsen 30+ en 50+

Misschien ben je al bekend met de Snorgidsen voor mannen en vrouwen van 40+, nu zijn er ook Snorgidsen voor mannen en vrouwen van 30+ en 50+! En ze gaan echt niet alleen over het gevreesde dertigersdilemma en de lang verwachte menopauze, maar juist over de toegenomen zelfstandigheid en zelfverzekerdheid. Want ouder worden is leuk! En daarmee is de Snorgids het ideale cadeau voor 30, 40 en 50+ers.
Lees meer...

Nieuw in onze shop: Yvestown Theedoeken

Naast het boek Yvestown in de Keuken zijn er ook leuke Yvestown theedoeken te koop! Verblijd je keuken met een frisse blauwe, warme groene of knusse roze theedoek.
Lees meer...

Nieuwsbrief

Op de hoogte gehouden worden? Abonneer je op de nieuwsbrief!
 

naam: email:

 
 

Facebook

winkelmandje

leeg mandje

Catalogus

Lees hier onze eerste Snor magazine over de Wereld van Snor, het Snorfestival (21 september) en onze najaarsproducten waaronder chocolade!

Vlaamse pers?

Ben je van de Vlaamse pers en wil je meer informatie of beeldmateriaal? Dan kun je Elien Delaere van Van Halewyck benaderen. Stuur haar een mailtje elien@vanhalewyck.be of bel haar eens op +32 (0)16 46 84 81.