Yvestown Kookboek van de Maand!

Goed nieuws voor Yvestown in de Keuken: het is de Kookboek van de Maand April! Het Kookboek van de Maand is een initiatief van Kookboek van het jaar-organisator Fusina Verloop en culinair journalist Ronald de Nijs. Waarom ze voor Yvestown in de Keuken hebben gekozen is door het persoonlijke element dat in het boek zit. "Leuk hoor, al die strak gestylde keuken van tegenwoordig. Maar mag er ook in geleefd worden?" en dat zit volgens Fusina en Ronald wel goed in het Kookboek van de Maand April.
Lees meer...

Nieuwe Snor-boeken vooruit te bestellen

Beetje bij beetje komen de tien nieuwe boeken die we dit voorjaar gaan uitgeven van de drukker. Het papier ruikt vers, de bladzijdes knisperen en de folie zit er bij sommige boeken nog strak omheen. Onze trots kan niet op, want wat zijn ze mooi! 28 maart zullen ze allemaal uitkomen. Maar kun je nou niet zo lang wachten? Bestel een boek dan alvast vooruit in onze shop, en word 28 maart verrast met vrolijke post in je brievenbus!
Lees meer...

Ik, mijn plant en mijn groene vingers

Lente is coming en wij beginnen al groene vingers te krijgen. Daarom bieden we in samenwerking met Libelle Groene Vingers en Bloemen Bureau Holland gratis het boek Ik & Mijn Plant aan. Download deze en leer de beste manieren om je planten te verzorgen, of ze nou diva's, eenzame strijders of rotsen in de branding zijn.
Lees meer...

Goeie tas man!

Nieuw in onze webshop is de niet te versmaden Snor-shopper. Met deze linnen tas maak je de blits paraderend door de stad, tijdens het uitgaan, op school, in de bieb en zelfs in bed, want als kussensloop doet hij ook prima dienst.
Lees meer...

Lekker gebeursd

De beurzen zitten er voor ons weer op dit voorjaar. We slaan de Trade Mart in Utrecht een keertje over. Op de Kleine Fabriek en de showUp hebben we lekker gebeursd: we hadden het druk en mensen reageerde enthousiast op de boeken die in het voorjaar uitkomen. We hebben met bijna iedereen bijgepraat, maar mocht je nog een nieuwtje hebben, of natuurlijk een bestelling, dan weet je ons te vinden!
Lees meer...

Nieuwsbrief

Op de hoogte gehouden worden? Abonneer je op de nieuwsbrief!
 

naam: email:

 
 

Facebook

winkelmandje

leeg mandje

Catalogus

Bekijk hier het voorproefje van onze nieuwe boeken (voorjaar 2014)

Vlaamse pers?

Ben je van de Vlaamse pers en wil je meer informatie of beeldmateriaal? Dan kun je Elien Delaere van Van Halewyck benaderen. Stuur haar een mailtje elien@vanhalewyck.be of bel haar eens op +32 (0)16 46 84 81.