Nieuw in onze shop: Yvestown Theedoeken

Naast het boek Yvestown in de Keuken zijn er ook leuke Yvestown theedoeken te koop! Verblijd je keuken met een frisse blauwe, warme groene of knusse roze theedoek.
Lees meer...

Yvestown Kookboek van de Maand!

Goed nieuws voor Yvestown in de Keuken: het is de Kookboek van de Maand April! Het Kookboek van de Maand is een initiatief van Kookboek van het jaar-organisator Fusina Verloop en culinair journalist Ronald de Nijs. Waarom ze voor Yvestown in de Keuken hebben gekozen is door het persoonlijke element dat in het boek zit. "Leuk hoor, al die strak gestylde keuken van tegenwoordig. Maar mag er ook in geleefd worden?" en dat zit volgens Fusina en Ronald wel goed in het Kookboek van de Maand April.
Lees meer...

Ik, mijn plant en mijn groene vingers

Lente is coming en wij beginnen al groene vingers te krijgen. Daarom bieden we in samenwerking met Libelle Groene Vingers en Bloemen Bureau Holland gratis het boek Ik & Mijn Plant aan. Download deze en leer de beste manieren om je planten te verzorgen, of ze nou diva's, eenzame strijders of rotsen in de branding zijn.
Lees meer...

Goeie tas man!

Nieuw in onze webshop is de niet te versmaden Snor-shopper. Met deze linnen tas maak je de blits paraderend door de stad, tijdens het uitgaan, op school, in de bieb en zelfs in bed, want als kussensloop doet hij ook prima dienst.
Lees meer...

Nieuwsbrief

Op de hoogte gehouden worden? Abonneer je op de nieuwsbrief!
 

naam: email:

 
 

Facebook

winkelmandje

leeg mandje

Catalogus

Bekijk hier het voorproefje van onze nieuwe boeken (voorjaar 2014)

Vlaamse pers?

Ben je van de Vlaamse pers en wil je meer informatie of beeldmateriaal? Dan kun je Elien Delaere van Van Halewyck benaderen. Stuur haar een mailtje elien@vanhalewyck.be of bel haar eens op +32 (0)16 46 84 81.