Blog de Wereld van Snor

Vanaf nu hoef je nooit meer zonder een dagelijkse portie Snor, want iedere dag (!) posten de Snorren iets leuks, interessants, vrolijks, handigs en/of nieuws op de blog de Wereld van Snor. Met medewerking van gastbloggers als Elsbeth Teeling, Gerard Janssen, Yvestown en Caroline Ellerbeck. Razende reporter Floor Roelvink vertelt je waar je in de weekenden wezen moet, iedere woensdag een knutsel DIY, en iedere vrijdag een borrelhap.
Lees meer...

Snorfestival UITVERKOCHT

De kaarten in de voorverkoop van het eerste, enige, echte Snorfestival zijn UITVERKOCHT! Alle gelukkigen hebben de tickets en workshopbonnen inclusief confetti thuis gekregen en de laatste kaarten zijn vandaag de deur uit gegaan. Kaarten zijn nog wel aan de deur te koop voor € 10,- inclusief workshopbon t.w.v. € 5,-. De weersvoorspellingen zijn goed en de zin zit erin. Wij kunnen niet wachten tot zondag, tot dan!
Lees meer...

De wereld van Snor

Vanaf 1 september starten we met De wereld van Snor. Dit wordt onze nieuwe website dat zowel als webshop als blog en als bron van inspiratie zal dienen. Iedere dag plaatsen we een tip om je leven leuker en makkelijker te maken. Van een soeprecept, tot een DIY-patroon, tot een quote om je te laten glimlachen. Met de wereld van Snor hoef je nooit meer wat te missen.
Lees meer...

Alles inmaken

Het tuinierseizoen is begonnen; in stad en land wordt er in aarde en potgrond gewroet om bloemen te laten bloeien en groente te laten groeien. Met een beetje geluk zit je straks met mandenvol kruid, groente en fruit. En dan? Dan kun dat inmaken natuurlijk! Klik hier om de bijzondere Muntpesto te maken uit Zelf Ingemaakt.
Lees meer...

Snorgidsen 30+ en 50+

Misschien ben je al bekend met de Snorgidsen voor mannen en vrouwen van 40+, nu zijn er ook Snorgidsen voor mannen en vrouwen van 30+ en 50+! En ze gaan echt niet alleen over het gevreesde dertigersdilemma en de lang verwachte menopauze, maar juist over de toegenomen zelfstandigheid en zelfverzekerdheid. Want ouder worden is leuk! En daarmee is de Snorgids het ideale cadeau voor 30, 40 en 50+ers.
Lees meer...

Nieuw in onze shop: Yvestown Theedoeken

Naast het boek Yvestown in de Keuken zijn er ook leuke Yvestown theedoeken te koop! Verblijd je keuken met een frisse blauwe, warme groene of knusse roze theedoek.
Lees meer...

Facebook


Lees meer...

Nieuwsbrief

Op de hoogte gehouden worden? Abonneer je op de nieuwsbrief!
 

naam: email:

 
 

Facebook

winkelmandje

leeg mandje

Catalogus

Lees hier onze eerste Snor magazine over de Wereld van Snor, het Snorfestival (21 september) en onze najaarsproducten waaronder chocolade!

Vlaamse pers?

Ben je van de Vlaamse pers en wil je meer informatie of beeldmateriaal? Dan kun je Elien Delaere van Van Halewyck benaderen. Stuur haar een mailtje elien@vanhalewyck.be of bel haar eens op +32 (0)16 46 84 81.